Masă Riccione

4.950,00 lei

Aduceți acasă o masă care nu doar adună oamenii în jurul ei, ci transmite și povestea măiestriei și pasiunii pentru frumusețe.

Cu elementele sculptate, intarsiile prețioase și capacul reversibil, această masă dining-joc din lemn masiv devine un adevărat simbol al gustului rafinat și aprecierii pentru artă și funcționalitate armonioasă.

Masă dining – joc, lemn masiv cu capac reversibil – furniruit cu intarsii și pietre semiprețioase.

Plătește în siguranță!

De ce Acacia Mobili?

  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Platã securizatã
  • Calitate PREMIUM
  • Design unic
  • În medie, pentru piesele ce nu sunt deja finisate și prezentate în showroom, timpul de livrare este între 20 și 30 de zile lucrătoare. Fiecare piesă este finisată manual și oferim opțiuni de personalizare. Pentru orice întrebare legată de timpul de livrare și personalizare vă rugăm să ne contactați.
Ai o intrebare?

Capacul reversibil adaugă o notă de versatilitate. De la o masă dining elegantă la o suprafață pentru jocul preferat, aceasta se adaptează perfect nevoilor dvs. Datorită furnirului prețios, această masă strălucește în orice context, iar intarsiile din lemn de nuc și pietre semiprețioase transformă masa într-o adevărată operă de artă.

Partea tapițată cu postav pentru joc adaugă o notă de lux și confort. Este locul unde distracția și competiția pot lua amploare, fără a compromite estetica sofisticată. Această parte a mesei adaugă o dimensiune jucăușă și elegantă experienței de joc.

Aboneazã-te si primesti gratis un voucher de 200 de lei!

* Apăsând butonul "Mă abonez!" sunteți de acord să primiți emailuri din partea Acacia Mobili. Nu vom trimite niciodată spam și vă puteți dezabona în orice moment.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masă Riccione”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top