Masă Sadek

2.990,00 lei

Achiziționați această masă și veți face din ea o expresie autentică a gustului dvs. rafinat și aprecierea pentru lucrurile frumoase din viață.

Prin formele fluide, masa este o expresie a armoniei dintre natură, artă și funcționalitate, aducând o notă de eleganță rafinată în orice spațiu.

Măiestria cu care meșterul intarsiati a reușit să îmbine fiecare foaie de furnir tăiată cu precizie din rădăcină de nuc și atenția la detalii, au transformat masa într-o operă de artă funcțională.

Dimensiuni: L 80 cm x l 80 cm x h 76 cm

Plătește în siguranță!

De ce Acacia Mobili?

  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Platã securizatã
  • Calitate PREMIUM
  • Design unic
  • În medie, pentru piesele ce nu sunt deja finisate și prezentate în showroom, timpul de livrare este între 20 și 30 de zile lucrătoare. Fiecare piesă este finisată manual și oferim opțiuni de personalizare. Pentru orice întrebare legată de timpul de livrare și personalizare vă rugăm să ne contactați.
Ai o intrebare?

Masă elegantă din lemn masiv, cu intarsii din rădăcină de nuc, trandafir și o specie exotică de plop.

Blatul ondulat al mesei emană un sentiment de mișcare și fluiditate, capturând lumina într-un dans subtil și oferind o senzație vizuală unică. Fiecare undă pare să se contureze într-o armonie organică, transformând masa într-o piesă vizuală în continuă schimbare, care adaugă dinamism și caracter spațiului în care se află.

Fiecare fibră a lemnului vorbește despre istoria acestuia și natura sa organică, conferind mesei o prezență plină de personalitate.

Cu eleganța sa subtilă și designul său de excepție, această masă adaugă o notă de rafinament și originalitate fiecărui spațiu în care este plasată.

Dimensiuni: L 80 cm x l 80 cm x h 76 cm

Aboneazã-te si primesti gratis un voucher de 200 de lei la comenzile peste 1000RON!

* Apăsând butonul "Mă abonez!" sunteți de acord să primiți emailuri din partea Acacia Mobili. Nu vom trimite niciodată spam și vă puteți dezabona în orice moment.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masă Sadek”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top