Termeni și condiții

Societatea comercială care oferă spre vânzare toate produsele de pe www.acaciamobili.ro este denumită SC ACACIA FURNITURE SRL, considerată că fiind “Vânzător” și denumită în continuare că atare.

SC ACACIA FURNITURE SRL este înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J27/978/04.08.2022 , CUI CUI 46597870, având Sediu social in Sat Cordun, Comuna Cordun, str. Vasile Alecsandri, nr 68, judetul Neamt. Continutul si designul acaciamobili.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin SC ACACIA FURNITURE SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele acaciamobili.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea SC ACACIA FURNITURE SRL. Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale acaciamobili.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea SC ACACIA FURNITURE SRL.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a acaiamobili.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul acaciamobili.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea SC ACACIA FURNITURE SRL. Folosirea acestui site (www.acaciamobili.ro) de către orice persoană (atât fizică cât și juridică) care folosește site- ul în scopul de a se informa sau de a achiziționa produsele, denumit în continuare “utilizator”, reprezintă acordul acestuia fără limitări sau rezerve a prezențelor Termeni și Condiții.

Trimiterea unei comenzi se poate face direct de pe site-ul vânzătorului completând un formular de comandă, prin e-mail la office@acaciamobili.ro sau telefonic la numărul de telefon 0745802388. În momentul confirmării unei comenzi cumpărătorul își exprimă acordul privind încheierea contractului și își asumă obligațiile ce-i revin.

Deși încercăm să evităm publicarea datelor eronate pe cât posibil, ne rezervăm dreptul de a exista erori la publicarea automată a detaliilor produselor existente pe site: descrieri, fotografii, preț etc. În cazul unor erori, va rugăm să ne contactați. Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care

Vânzătorul își derulează operațiunile pe site. Vânzătorul va informa Cumpărătorul la înregistrarea (preluarea) comenzii, respectiv confirmarea comenzii. Înregistrarea unei comenzi online de către Vânzător, discuțiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare nu constituie o validare și confirmare ferme ale comenzii și, în consecință, nu semnifică încheierea contractului la distanță. Dacă Vânzătorul confirmă explicit o comandă, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii.

Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare scrisă (e-mail, SMS) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

Comanda se consideră validă numai după confirmarea de către Vânzător a disponibilității stocului, a prețului precum și a caracteristicilor produselor respectiv a serviciilor solicitate de Cumpărător. În lipsa unei confirmări exprese din partea Vânzătorului, prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător, și documentele fiscale.

Certificatul de garanție tehnică (sau comercială) precum și certificatul de garanție pentru montaj, dacă acesta a fost realizat de echipa Acacia Mobili, se găsesc în coletul de livrare sau cutia Produsului. Eventuala lipsă a certificatului de garanție trebuie semnalată în cel mai scurt timp de la recepția comenzii la adresa de e-mail office@acaciamobili.ro ori telefonic la 0745802388. Prețul Contractului il constituie prețul vânzării Produselor, cuprins în comanda validată prin confirmarea de către Vânzător. Prețul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre următoarele modalități, funcție de opțiunea clientului: plata online cu card ( card personal sau al societății cumpărătoare, în condiții de deplină securitate, fără a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzacții; plățile se realizează prin intermediul plationline.ro); ordin de plată (în baza facturii proforme emise de către Vânzător); numerar la livrare (plata va fi făcută în lei conform prețului Contractului și se va face la comisionarul care efectueză livrarea).

Livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către Client în formularul de comandă, utilizând curieratul extern sau echipa internă de livrare. Vânzătorul va anunța Cumpărătorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării. Vânzătorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul că produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumpărătorul despre aceasta indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către Cumpărător pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate. Termenele de livrare sunt afișate pe site la fiecare produs și variază în funcție de produs.

În cazul în care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, a invalidării tranzacției de către procesatorul de carduri, a amânării de către Cumpărător a termenului de livrare stabilit, Vânzătorul își rezervă dreptul de a denunța unilateral contractul, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Contractului. Potrivit legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

Clientul este informat asupra faptului că, în cazul în care produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau, după caz, electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, Vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la data solicitării returului, sub beneficiul receptiei cantitative si calitative a returului, conform prezentei politici.

Clientul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepția cazului în care Vânzătorul acceptă să suporte acele costuri. Clientul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate după specificațiile și instrucțiunile clientului sau saltelele Cumpărătorului sau personalizate distinct pentru acesta, produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu și nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente. Livrarea în locuință și/sau montajul sunt servicii distincte, oferite de către AcaciaMobili , ce comportă opțiunea Cumpărătorului și plata unui preț. Livrarea, transportul și/sau montajul nu sunt servicii standard, livrarea nu se realizeaza in locuinte aflate la etaje superioare in care accesul este dificil in cazul produselor voluminoase si cade in sarcina Cumparatorului.

Pentru serviciul de retur al bunurilor, sunt exceptate de la exercitarea acestuia serviciile de: livrare în locuință și/sau montaj al produselor dacă Cumpărătorul a exprimat în prealabil acordul expres pentru executarea acestora. În cazul în care vă putem ajuta cu alte informații, vă rugăm să ne scrieți la adresa: office@acaciamobili.ro. În plus, puteți completa formularul de retur și trimite către aceeași adresă de email: office@acaciamobili.ro. Descărcați formularul de retur aici.

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii aferente onorării Comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia. Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, în conformitate cu legislația în vigoare. Site-ul https://acaciamobili.ro este proprietatea companiei S.C. ACACIA FURNITURE SRL, societate româna cu Sediu social in Sat Cordun, Comuna Cordun, str. Vasile Alecsandri, nr 68, judetul Neamt, telefon: 0745802388, este înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J27/978/04.08.2022, având codul fiscal nr. CUI 46597870, ce poate fi contactată la adresa de email: office@acaciamobili.ro În cazul în care aveți orice solicitare referitoare la procesul de vanzare, precum si la produsele și serviciile Acacia Mobili disponibile online, ne puteți contacta la telefon 0745802388, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 16:00. Prin utilizarea site-ului https://acaciamobili.ro și/sau al oricărui alt serviciu și/sau produs oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Site-ul https://acaciamobili.ro se supune legilor din România.

Conținutul site-ului este proprietatea https://acaciamobili.ro/ și a companiilor partenere care vor fi citate ca sursă de conținut și nu poate fi preluat, difuzat, vândut sau revândut decât cu acordul scris al https://acaciamobili.ro/. În cazul în care doriți să preluați orice tip de conținut de pe https://acaciamobili.ro/, ne puteți contacta pe adresa office@acaciamobili.ro. AcaciaMobili își rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul site-ului, în orice moment. https://acaciamobili.ro/ își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu, în orice moment fără un anunț prealabil. Utilizatorii nu vor modifica nicio parte din acest site în afară de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat. Astfel, în zonele din site care permit adăugarea conținutului de către utilizatori, respectiv zona de comentarii, aceștia vor introduce pe site doar conținut legal și moral, iar deținătorul își rezervă dreptul de a modera / cenzura comentariile.

Aboneazã-te si primesti gratis un voucher de 200 de lei!

* Apăsând butonul "Mă abonez!" sunteți de acord să primiți emailuri din partea Acacia Mobili. Nu vom trimite niciodată spam și vă puteți dezabona în orice moment.

Shopping Cart
Scroll to Top
Deschide chat
1
Scan the code
Bunã ziua! 👋
Cu ce vã putem ajuta?