Masă Godfrey

6.490,00 lei

O piesă impresionantă încrustată cu intarsii prețioase din lemn de nuc și mahon, cu un picior hexagonal și detalii meticulos sculptate. Această masă este mai mult decât un simplu mobilier; este o experiență vizuală și tactilă care va îmbogăți instantaneu orice spațiu.

Dimensiuni: Diametrul 130 cm, h 80 cm

Availability: 2 în stoc

Plătește în siguranță!

De ce Acacia Mobili?

  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Platã securizatã
  • Calitate PREMIUM
  • Design unic
  • În medie, pentru piesele ce nu sunt deja finisate și prezentate în showroom, timpul de livrare este între 20 și 30 de zile lucrătoare. Fiecare piesă este finisată manual și oferim opțiuni de personalizare. Pentru orice întrebare legată de timpul de livrare și personalizare vă rugăm să ne contactați.
Ai o intrebare?

Această masă nu doar adună oamenii în jurul ei pentru mesele în familie sau întâlniri speciale, ci creează o atmosferă de rafinament și eleganță. Fie că este plasată într-o sufragerie clasică sau într-un spațiu modern, masa Godfrey pentru dining va fi cu siguranță punctul focal al încăperii.

Intarsiile nucului învăluiesc masa într-o aură de bogăție artistică. Fiecare detaliu al modelului floral și geometric spune o poveste de muncă manuală dedicată și pasiune pentru frumusețe. Intarsiile transformă masa într-o operă de artă în sine, în timp ce nuanțele naturale ale nucului adaugă caldură și autenticitate.

Piciorul hexagonal al mesei adaugă o notă contemporană și unicitate. Designul inteligent și forme geometrice se combină pentru a oferi stabilitate și stil.

Aboneazã-te si primesti gratis un voucher de 200 de lei!

* Apăsând butonul "Mă abonez!" sunteți de acord să primiți emailuri din partea Acacia Mobili. Nu vom trimite niciodată spam și vă puteți dezabona în orice moment.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masă Godfrey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top