Noptieră Flora

2.490,00 lei

Lemn masiv si lemn furniruit cu foarte multe detalii intarsiate cu motiv floral si muzical.

Dimensiuni: L 54 cm x l 34 cm x H 60 cm

Availability: 10 în stoc

Plătește în siguranță!

De ce Acacia Mobili?

  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Platã securizatã
  • Calitate PREMIUM
  • Design unic
  • În medie, pentru piesele ce nu sunt deja finisate și prezentate în showroom, timpul de livrare este între 20 și 30 de zile lucrătoare. Fiecare piesă este finisată manual și oferim opțiuni de personalizare. Pentru orice întrebare legată de timpul de livrare și personalizare vă rugăm să ne contactați.
Ai o intrebare?

O piesă de excepție, pentru care Maestrul intarsiati Bonetti a fost foarte generos cu suprafețele înnobilate cu intarsii.
Modelele cu motiv muzical și floral vor însufleți orice încăpere din căminul tău.
Lemnul de nuc din care este realizată piesa de mobilier, oferă oportunitatea realizării unor finisaje de înaltă calitate, oferind produsului final o senzație mătăsoasă la atingere.
Achiziționarea unei astfel de piese de mobilier reprezintă o investiție în timp, astefel de produse capătă o valoare mai ridicată odată cu trecerea timpului.
Acum poți avea în casa ta produse extraordinare, noi fiind aici să-ți oferim produse de calitate, personalizate la comandă, finisate în culoarea dorită de tine.

Aboneazã-te si primesti gratis un voucher de 200 de lei!

* Apăsând butonul "Mă abonez!" sunteți de acord să primiți emailuri din partea Acacia Mobili. Nu vom trimite niciodată spam și vă puteți dezabona în orice moment.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Noptieră Flora”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top