Noptieră Apollo

2.740,00 lei

Lemnul de nuc, cu nuanțele sale copleșitoare de maro închis și pete ușor mai deschise, aduce o senzație călduroasă și prietenoasă în spațiu. Textura fină a lemnului subliniază caracterul autentic al materiei prime, iar durabilitatea lemnului masiv promite o bucată de mobilier ce va rezista probelor timpului.

Dimensiuni: L 46 x l 36 x h 64 cm

Availability: 16 în stoc

Plătește în siguranță!

De ce Acacia Mobili?

  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Platã securizatã
  • Calitate PREMIUM
  • Design unic
  • În medie, pentru piesele ce nu sunt deja finisate și prezentate în showroom, timpul de livrare este între 20 și 30 de zile lucrătoare. Fiecare piesă este finisată manual și oferim opțiuni de personalizare. Pentru orice întrebare legată de timpul de livrare și personalizare vă rugăm să ne contactați.
Ai o intrebare?

Între patru pereți în tonuri calde și atmosferă relaxantă, se înalță o minunată piesă de mobilier ce emană atât funcționalitate, cât și frumusețe artistică. Noptiera din lemn masiv de nuc cu intarsii este o capodoperă a meșteșugului tradițional, combinând în mod armonios bogăția naturală a lemnului cu detaliile fine ale intarsiilor.

Această noptieră din lemn masiv de nuc cu intarsii nu este doar un simplu element de mobilier, ci o piesă de artă funcțională care adaugă personalitate și eleganță în orice încăpere. Fiecare privire aruncată asupra ei vă va transporta într-o lume de rafinament și frumusețe atemporală, aducând un strop de autenticitate și căldură în locuința dvs.

Noptiera are un sertar de depozitare pentru obiectele personale pe timpul nopții, iar pentru obiectele mai voluminoase o ușiță care se poate fi montată cu dublă deschidere: spre dreapta, respectiv stânga.

Dimensiuni: L 46 x l 36 x h 64 cm

Aboneazã-te si primesti gratis un voucher de 200 de lei!

* Apăsând butonul "Mă abonez!" sunteți de acord să primiți emailuri din partea Acacia Mobili. Nu vom trimite niciodată spam și vă puteți dezabona în orice moment.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Noptieră Apollo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top