Masă șah Garry

3.490,00 lei

Masă de șah rotundă, cu patru picioare, din lemn masiv cu intarsii de lemn cu motiv floral si pietre semiprețioase.
Poate fi masă de cafea într-o sufragerie elegantă

Dimensiuni: D 84 cm x H 76 cm

Dimensiunea câmpului: 50 x 50 mm

Availability: 3 în stoc

Plătește în siguranță!

De ce Acacia Mobili?

  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Platã securizatã
  • Calitate PREMIUM
  • Design unic
  • În medie, pentru piesele ce nu sunt deja finisate și prezentate în showroom, timpul de livrare este între 20 și 30 de zile lucrătoare. Fiecare piesă este finisată manual și oferim opțiuni de personalizare. Pentru orice întrebare legată de timpul de livrare și personalizare vă rugăm să ne contactați.
Ai o intrebare?

Vă invităm să descoperiți o adevărată operă de artă în lumea șahului – o masă de sah din lemn masiv, încrustată cu intarsii elaborate și împodobită cu pietre semiprețioase, care va aduce un rafinament excepțional și eleganță în orice spațiu.
Intarsiile fine reprezintă cu adevărat punctul culminant al acestei mese de sah. Detaliile subtile se conturează pe suprafața tablei, îmbinând formele geometrice ale tablei de șah cu elementele inspirate din natură. Aceste intarsii reflectă atenția deosebită acordată de maestru fiecărui detaliu și pasiunea pentru perfecțiune, evidențiind nivelul înalt de meșteșug și creativitate investit în această capodoperă.
Pietrele semiprețioase sunt integrate în mod strategic în designul mesei de șah, aducând un element de strălucire și rafinament.
Este o investiție în frumusețe și valoare, ce va rămâne o comoară prețioasă în familia sau colecția dvs. pentru generații întregi.

Dimensiuni: diametrul 84 cm, H 76 cm

Aboneazã-te si primesti gratis un voucher de 200 de lei!

* Apăsând butonul "Mă abonez!" sunteți de acord să primiți emailuri din partea Acacia Mobili. Nu vom trimite niciodată spam și vă puteți dezabona în orice moment.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masă șah Garry”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top