Masă de poker Serenity

3.290,00 lei

Masă de poker din lemn masiv, cu un blat elegant matlasat și spațiu special conceput pentru jetoane. Această masă reprezintă combinația perfectă dintre lux, funcționalitate și design rafinat.
Dimensiuni: L 103 cm x l 103 cm x h 78 cm

Stoc epuizat

Plătește în siguranță!

De ce Acacia Mobili?

  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Platã securizatã
  • Calitate PREMIUM
  • Design unic
  • În medie, pentru piesele ce nu sunt deja finisate și prezentate în showroom, timpul de livrare este între 20 și 30 de zile lucrătoare. Fiecare piesă este finisată manual și oferim opțiuni de personalizare. Pentru orice întrebare legată de timpul de livrare și personalizare vă rugăm să ne contactați.
Ai o intrebare?

Cu mândrie vă prezentăm o adevărată operă de artă a jocului – o masă de poker din lemn masiv, cu un blat elegant matlasat și spațiu special conceput pentru jetoane. Această masă reprezintă combinația perfectă dintre lux, funcționalitate și design rafinat.
Locul special pentru jetoane este gândit cu atenție pentru a vă ajuta să păstrați jocul organizat și captivant. Compartimentele discrete permit o organizare ușoară a jetoanelor, oferindu-vă acces rapid la resursele de joc.
Laturile căptușite vor oferi o senzație de confort.
Locurile special amenajate pentru pahare, oferă funcționalitate și siguranța paharelor în timpul jocului.
Dimensiuni: L 103 cm x l 103 cm x h 78 cm

Aboneazã-te si primesti gratis un voucher de 200 de lei!

* Apăsând butonul "Mă abonez!" sunteți de acord să primiți emailuri din partea Acacia Mobili. Nu vom trimite niciodată spam și vă puteți dezabona în orice moment.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masă de poker Serenity”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top