Masă living Vivaldi

2.980,00 lei

Masă living dreptunghiulară Vivaldi din lemn masiv cu 4 picioare, intarsii model vioară și decorațiuni sculptate stil baroc.

Dimensiuni: 158 cm x 58 cm x H 50 cm

Availability: 3 în stoc

Plătește în siguranță!

De ce Acacia Mobili?

  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Platã securizatã
  • Calitate PREMIUM
  • Design unic
  • În medie, pentru piesele ce nu sunt deja finisate și prezentate în showroom, timpul de livrare este între 20 și 30 de zile lucrătoare. Fiecare piesă este finisată manual și oferim opțiuni de personalizare. Pentru orice întrebare legată de timpul de livrare și personalizare vă rugăm să ne contactați.
Ai o intrebare?
Masă living Vivaldi.
O masă în stil baroc cu elemente scluptate din lemn masiv și finisate cu o patină aurie pentru a adauga o notă de lux și eleganță. Blatul dreptunghiular este înnobilat cu intarsii. Printr-o tehnică și precizie desăvârșită, maestrul a reușit prin combinarea furnirurilor din specii de culori si texturi diferite, să creeze o imagine tridimensională de instrumente muzicale. Punctul central al acestei mese este intarsia impresionantă în modelul unei viori. Intarsia este realizată cu o atenție deosebită la detalii, evidențiind formele delicate ale viorii și curbele sale elegante. Lemnul este intarsiat pentru a crea o reprezentare fidelă a instrumentului muzical, cu accente subtile și fine. Această intarsie adaugă un element artistic și sofisticat mesei, captivând atenția și stârnind admirația tuturor celor care o văd.
Dimensiuni: 158 cm x 58 cm x H 50 cm

 

Aboneazã-te si primesti gratis un voucher de 200 de lei!

* Apăsând butonul "Mă abonez!" sunteți de acord să primiți emailuri din partea Acacia Mobili. Nu vom trimite niciodată spam și vă puteți dezabona în orice moment.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masă living Vivaldi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top