Masă decorativă Santo

1.920,00 lei

Masă decorativă Santo, din lemn masiv, blat hexahonal cu intarsii sf. Gheorghe, un sertar ascuns și un picior.

Dimensiuni: Diametru maxim 70 cm.

Availability: 5 în stoc

Plătește în siguranță!

De ce Acacia Mobili?

  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Platã securizatã
  • Calitate PREMIUM
  • Design unic
  • În medie, pentru piesele ce nu sunt deja finisate și prezentate în showroom, timpul de livrare este între 20 și 30 de zile lucrătoare. Fiecare piesă este finisată manual și oferim opțiuni de personalizare. Pentru orice întrebare legată de timpul de livrare și personalizare vă rugăm să ne contactați.
Ai o intrebare?

Masa Santo este o piesă elegantă și artistică, confecționată cu măiestrie din lemn de înaltă calitate. Dimensiunile sale sunt concepute astfel încât să se potrivească perfect ca o piesă centrală într-un colț special al camerei sau ca un accent distinctiv în decorul dumneavostră. Punctul central al acestei masuțe este intarsia impresionantă a Sfântului Gheorghe. Intarsia este realizată cu o atenție meticuloasă la detalii, redând în mod autentic figura sfântului într-o manieră artistică. Trăsăturile faciale, îmbrăcămintea și atributul său iconic, dragonul, sunt intarsiate cu precizie și talent artistic, evidențiind esența puternică și curajoasă a Sfântului Gheorghe.

Această masuță decorativă cu intarsii Sfântul Gheorghe este o piesă de mobilier care adaugă o notă de spiritualitate și artă în decorul dumneavoastră. Piesele noastre de mobilier sunt menite sa dăinuiască în timp și să rămână o prețioasă moștenire pentru generațiile viitoare.

Aboneazã-te si primesti gratis un voucher de 200 de lei!

* Apăsând butonul "Mă abonez!" sunteți de acord să primiți emailuri din partea Acacia Mobili. Nu vom trimite niciodată spam și vă puteți dezabona în orice moment.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masă decorativă Santo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top